Hívja több évtizedes tapasztalattal bíró szakértőnket!

+36 70 636 90 00

Legjobb ár
garancia

Akár 5 ÉV
garancia

Ingyenes
házhozszállítás

Segítünk választani!

Válasszon magának olyan kereskedelmi céget, amelyik a fenti pontokból minél többet garantál! Majdnem, hogy teljesen mindegy, melyik gyártó milyen termékeit forgalmazza. Ugyanis, azt közvetíti a forgalmazott termékről, hogy ez az én termékem és a legmagasabb szinten bízom termékeimben továbbá, maximálisan vállalom érte a garanciát. Ebből adódóan a vásárlással járó esetleges teher és kétség már nem az Ön vállát nyomja!

TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK >>

vissza a termékekhez

Panasonic - MA 10

A legizgalmasabb luxus masszázsfotel


ÉRDEKEL A TERMÉK!
Örömmel vettük érdeklődését!

Hívja szakértőnket a
+36-70-257-52-91 -es számon, vagy

Töltse ki fél perc alatt az alábbi űrlapot, és kollegánk 24 órán belül visszahívja!

listaár: 1 190 000 Ft
akciós ár: 890 000 Ft


Színek: fekete
Garancia: 1 év
Használata ajánlott: A több száz éves kínai masszázstechnikák inspirálta Real Pro 3D egy olyan forradalmian új, nyaki-gerinc masszázs mechanizmust alkalmaz.

Fő programok/funkciók: Erőteljes masszázs kedvelőinek. 3D masszázs mechanika. Intenzív nyak és csuklyásizom masszázs. Kar és váll masszázs. Hőterápia. Lábnyújtás funkció. Kompakt felépítés.
Masszázsfotel

A legújabb luxus masszázsfotel japán egyik vezető masszázsfotel gyártójától.A Real Pro 3D masszázsfotelt arra fejlesztették ki, hogy megvalósítsa a terápiás úton elérhető izomrelaxációt továbbá, hogy serkentse a vérellátást az egész szervezetben a jó közérzet, egészség elérése érdekében. A több száz éves kínai masszázstechnikák inspirálta Real Pro 3D egy olyan forradalmian új, nyaki-gerinc masszázs mechanizmust alkalmaz, amely nagyobb hangsúlyt fektet a nyomáspontokra a nyakon és a háton, ezzel felszabadítva testünket a stressz és a feszültség alól.Kínai gerincmasszázs technika


Az ősi kínai masszázstechnikák azon a feltételen alapulnak, miszerint a nyaki és gerinc merevség elsőszámú oka az izom nyomásából eredeztethető, melyet a nehéz és instabil fej megtámasztása okoz. Tehát az így kialakuló fájdalom és merevség sugárzik ki az egész hátra és áthatja a test minden részét.


Kompakt Kivitelezés, nagy masszírozó képesség


A Real Pro 3D masszázsfotel a 65 kilogramm súlyával egy könnyűsúlyú masszázsfotelnek számít, mely nem áldoz fel semmilyen funkciót a tökéletes masszázs kialakításához. A titok a Panasonic által precízen megtervezett masszázsblokkban rejlik, mely biztosítja kiterjedt masszázstechnikák egész sorát.


Nyak masszázs


A Real Pro 3D többféle nyakmasszázs technikát alkalmaz, mint az ütögető, gyúró és a shiatsu masszázstechnikák, melyek enyhítik a merevséget és a nyomást az egész háton.


Láb nyújtása


Ezek a masszázstechnikák a derék, csípő és a combok merevségét enyhítik. A légmasszázs rendszer masszírozza, préseli a lábszárat, és a lábfejet, miközben emeli és süllyeszti a lábmasszírozó egységet 20°-os szögben. Vádli: a sípcsont és a vádli izmainak gyúrása és lazítása. Lábfejek: növekvő nyomást alkalmaz négy légzsák segítségével a tökéletes ellazulás érdekében.


Masszázsfotel

Kivilágított, hétszínű kijelző


Futurisztikus, intuitív távirányító színkódolt az éppen alkalmazott masszázs függvényében.Könnyen választhat a kedvének megfelelő színkódot.


Divatos dizájn


A fejrész leszedhető, így élénkebb és áthatóbb nyak-, illetve vállmasszázsban lehet része.
Tecnikai adatok


  • Fekvő szög: kb. 160 fokos
  • Program időpont megadása: Igen
  • Fogyasztás: 120 W
  • UL: Igen
  • Álló méretek: 1,2 m x 0,82 m x 1,22 m
  • Méretek dönthető: 0,72 m x 0,82 m x 1,81 m
  • Súly Box kb. 64 kg
  • Tömeg Box kb. 54 kg
  • Maximális terhelhetőség kb. 100 kg
  • Sebességszabályozás : nem elérhető