Hívja több évtizedes tapasztalattal bíró szakértőnket!

+36 70 636 90 00

Legjobb ár
garancia

Akár 5 ÉV
garancia

Ingyenes
házhozszállítás

Segítünk választani!

Válasszon magának olyan kereskedelmi céget, amelyik a fenti pontokból minél többet garantál! Majdnem, hogy teljesen mindegy, melyik gyártó milyen termékeit forgalmazza. Ugyanis, azt közvetíti a forgalmazott termékről, hogy ez az én termékem és a legmagasabb szinten bízom termékeimben továbbá, maximálisan vállalom érte a garanciát. Ebből adódóan a vásárlással járó esetleges teher és kétség már nem az Ön vállát nyomja!

TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK >>

vissza a termékekhez

Inada - Sogno

Masszázsfotel - Profiknak


ÉRDEKEL A TERMÉK!
Örömmel vettük érdeklődését!

Hívja szakértőnket a
+36-70-257-52-91 -es számon, vagy

Töltse ki fél perc alatt az alábbi űrlapot, és kollegánk 24 órán belül visszahívja!

listaár: 2 500 000 Ft
akciós ár: 2 200 000 Ft


Színek: grafit szürke, bézs
Garancia: 1 év
Használata ajánlott: A SOGNO család a japán masszázsfotelek új korszakát képviseli. Ajánljuk azoknak, akik nem szeretnek kompromisszumot kötni.

Fő programok/funkciók: Gyógyászati programok, masszázsra érzékenyeknek, hátfájósoknak. Lazító, frissítő, jóreggelt és jóéjszakát program. Ez a termék az Inada család CSÚCSMODELLJE! Ajánlott stresszes életvitel, hát, váll, nyak, derékfájás esetén.

A sogno család designja

A SOGNO család a japán masszázsfotelek új korszakát képviseli. A multifunkciós SOGNO nagy fontosságot helyez a lakberendezésben betöltött szerepre, ezért az eddigi tekintélyt parancsoló stílus után finomabb vonalú, kompakt formájú, kiváló minőséget sugárzó színvilágú design-nal jelentkezik. A gyógyászati célú székek új korszakának beköszöntét szimbolizáló új fotel született, amelyet generációktól függetlenül az egész család használhat.

Masszázsfotel

Gyógyászati programokA profi masszőrök nem csak azt a testrészt masszírozzák meg, amelyről tudják, hogy beteg, hanem azt az ügyes módszert alkalmazzák, hogy az egész testen megkeresik a hasznos pontokat. Ennek a módszernek a segítségével végzett kutatások eredményeit alkalmazzák a gyógyászati programok. A gyógyászati programok a távirányító elején lévő gombokkal könnyen elindíthatók.
Masszázsfotel ● A kezelt terület
A görgők függőlegesen kb. 72 cm-es területen tudnak mozogni, vízszintesen is a felső görgő 5-19 cm-t, az alsó görgő 69-16 cm-t mozdulhat ki, így hatékonyan kezelheti a kívánt izmokat és akupresszúrás pontokat.
● Fényérzékelő szenzoros
akupresszúrás pontok A fényérzékelő szenzor automatikusan megkeresi az eltérő testalkat esetén eltérő helyre eső akupresszúrás pontokat. Az akupresszúrás pontok megkeresésével kellemesebb és tökéletesebb hatás érhető el.Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik a napi fáradtságtól szeretnének megszabadulni
  A nyak mindkét oldalától húzó-gyúró mozgással masszírozza a nyakizmokat. Ez a program az egész testre kiterjedő görgős és légpárnás masszázzsal felfrissíti a fáradt testet.

  Egész testre kiterjedő gyógyászati program (kb. 15 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik nem jól bírják a masszázst
  A görgők nem mozognak, a légpárnák az egész testet megmasszírozzák. Azok számára is kellemes, akik nem szeretik a gépi masszírozást.

  Egész testre kiterjedő, főleg légpárnás masszázsprogram (kb. 15 perc)

Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik szeretnének ellazulni
  A piacon elsőként! A 2 egész testre kiterjedő nyújtó funkció kinyújtóztatja a hátat. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének felfrissülni.

  Nyújtó program (kb. 15 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik túleröltetés nélkül szeretnék kinyújtóztatni testüket
  Ez a program azok számára készült, akiknek este és reggel nincs idejük, hanem amikor szünetet tartanak, akkor rövid idő alatt szeretnének lazítani, felfrissülni.

  Gyors program (kb. 8 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik szeretnének ellazulni
  Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik szeretnének ellazulni. Az egyes masszázsprogramok után használva helyreállítja az izmok egyensúlyát

  Ringató program (kb. 15 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik a kisebb stimulációt kedvelik
  A mai világban élő gyerekek izmainak zsibbadását, izomlázas fájdalmakat enyhítendő olyan programot készítettünk, amely csak kis megterhelést jelent a testnek, és gyenge stimulációval masszíroz.

  Ifjúsági program (kb. 8 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik frissen szeretnék kezdeni a napot!
  A "centripetális módszer" nevű masszírozási módszert azoknak ajánljuk, akik reggel nem tudnak frissen ébredni, az előző napi fáradtságot nem tudják kipihenni.

  "Jó reggelt!" program (kb. 15 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik alvás előtt szeretnének ellazulni!
  A "centrifugális módszer" nevű masszírozási módszert azoknak ajánljuk, akik elalvás előtt szeretnék kilazítani a napi munkától fáradt és görcsös izmaikat.

  "Jó éjszakát!" program (kb. 15 perc)

Megj.: A kezelési idő kb. 170 cm-es testmagasságra irányadó. Eltérő testalkat esetén a kezelés ideje nőhet vagy csökkenhet.
A sogno család funkciói


Masszázsfotel Nyak és vállak
A Shiatsu Húzó-Gyúró Levegő masszázs egyedülálló kombinációját biztosítja a nyak és a vállak masszírozásának, először az iparág történetében.Teljes kar masszázs
A sogno fotel egy teljes karra kiterjedő masszírozó rendszerrel rendelkezik, mely az újaktól egészen a felkarig terjed. 20 apró légzsák biztosítja a pihentető és teljesértékű kar masszázst.

Masszázsfotel Teljes test nyújtás funkció
Az egész testet nyújtó funkció a felső testet nyújtja, miközben a fenék részen a légpárna ringató masszázst végez. A háttámla és lábrész kényelmes pozícióba dönti a testet.

Ülés ringatás funkció
Az ülés bal-jobb irányban ringatja. A ringatás finom ritmusa biztosítja a teljes relaxációt.

Program fiataloknak
Alacsony intenzitású masszás a 14 éves vagy idősebb korosztály számára. A finom masszázs biztosítja az egész család relaxációját.