Hívja több évtizedes tapasztalattal bíró szakértőnket!

+36 70 636 90 00

Legjobb ár
garancia

Akár 5 ÉV
garancia

Ingyenes
házhozszállítás

Segítünk választani!

Válasszon magának olyan kereskedelmi céget, amelyik a fenti pontokból minél többet garantál! Majdnem, hogy teljesen mindegy, melyik gyártó milyen termékeit forgalmazza. Ugyanis, azt közvetíti a forgalmazott termékről, hogy ez az én termékem és a legmagasabb szinten bízom termékeimben továbbá, maximálisan vállalom érte a garanciát. Ebből adódóan a vásárlással járó esetleges teher és kétség már nem az Ön vállát nyomja!

TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK >>

Termékeink:

Cozzia - Qi SE

Ajánljuk: Aki csak a legjobb masszázsfotellel éri be, kompromisszumok nélkül!

Fő programok: 4D Human-like Vario Motion™ görgőmechanika, ’L’ alakú görgőpálya, masszázs a nyaktól a fenékizmokig, fűtött térd terápia, Zero gravity pozíció, 15 automata program, 6 egyedi masszázstechnika, 64 légzsák, Görgős talpmasszázs, érintő képernyő, váll-kar-csípő és lábmasszázs légpárnákkal.
listaár: 1 990 000 Ft
akciós ár: 1 790 000 Ft

Panasonic - MA 58

Ajánljuk: gyakori hát és derékfájásra, keringési panaszokra, fejfájás, stressz esetére, terápiás kezelésekre, luxus masszázsélményhez, nőknek ajándékba

Fő programok: Nyakizom húzás, teljes test masszázs, stressz érzékelő, nyújtó funkció. Zero Gravity, hőterápia, 3D gyógymasszázs....
NE érje be olcsó utánzatokkal! A premium masszázsélményt nem lehet másolni!
listaár: 1 990 000 Ft
akciós ár: 1 500 000 Ft

Sanyo - FX2

Ajánljuk: A modern design illik bármely belső dekorációhoz, a légmasszázs rendszer pedig enyhíti a test fáradtságát. Itt az ideje, hogy a zéró-gravitációs pozícióban kényeztesse magát.

Fő programok: Zero Gravity - A Sanyo által szabadalmaztatott pozíció. Derék hát és vádli nyújtás, relaxálás. Dönthető háttámla, 7 légpárna. Tökéletes kényelem.
listaár: 890 000 Ft
akciós ár: 550 000 Ft

Inada - 3S Flex

Ajánljuk:

Fő programok:
listaár: 1 900 000 Ft
akciós ár: 1 700 000 Ft

Inada - Sogno

Ajánljuk: A SOGNO család a japán masszázsfotelek új korszakát képviseli. Ajánljuk azoknak, akik nem szeretnek kompromisszumot kötni.

Fő programok: Gyógyászati programok, masszázsra érzékenyeknek, hátfájósoknak. Lazító, frissítő, jóreggelt és jóéjszakát program. Ez a termék az Inada család CSÚCSMODELLJE! Ajánlott stresszes életvitel, hát, váll, nyak, derékfájás esetén.
listaár: 2 500 000 Ft
akciós ár: 2 200 000 Ft

Inada - 3A

Ajánljuk: Gyógyászati célokra is. Akkupresszúrás megoldásokat tartalmaz, az Inada termékcsalád egyik kiválósága. Külön ajánlott hölgyeknek. Elegáns, kis méretű.

Fő programok: Új gyógyászati masszázsprogramok a különböző igényeknek megfelelően, hogy mindenki jól érezze magát. 9 program a különböző tüneteknek, fáradtságnak, az emberek idejének, korának megfelelően.
listaár: 1 690 000 Ft
akciós ár: 1 550 000 Ft

Panasonic - Yasumi

Ajánljuk: Yasumi relax fotel álomszerű kikapcsolódás Rohanó világunkban egyre inkább szükség van egy kis megállásra, amikor önmagunkra figyelhetünk és feltöltődhetünk.

Fő programok: A Panasonic megalkotta a Yasumi relax fotelt, melynek segítségével végre Ön is kizökkenhet a mindennapok mókuskerekébő. Programok: Pihentető, frissítő, relaxáló program
listaár: 990 000 Ft
akciós ár: 890 000 Ft

Panasonic - MA 70 - Hot Stone

Ajánljuk: A Panasonic Real Pro Hot Stone masszázsfotel otthonába a hozza a valódi masszírozás élményét.

Fő programok: A 108 masszírozási variációval saját igényeire szabhatja a programot legyen szó akár lazító masszázsról, akár a fájdalmas területekre irányuló speciális kezelésről. 6 automatikus program: Frissítő masszázs, mély masszázs, shiatsu masszázs, csípő masszázs, nyak- és vállmasszázs, alsó hátmasszázs
listaár: 1 990 000 Ft
akciós ár: 1 700 000 Ft

Panasonic - MA 10

Ajánljuk: A több száz éves kínai masszázstechnikák inspirálta Real Pro 3D egy olyan forradalmian új, nyaki-gerinc masszázs mechanizmust alkalmaz.

Fő programok: Erőteljes masszázs kedvelőinek. 3D masszázs mechanika. Intenzív nyak és csuklyásizom masszázs. Kar és váll masszázs. Hőterápia. Lábnyújtás funkció. Kompakt felépítés.
listaár: 1 190 000 Ft
akciós ár: 890 000 Ft

HumanTouch - AcuTouch 6.0

Ajánljuk: Tökéletes masszázs élmény a HumanTouch - AcuTouch 6.0-val. Egy nehéz nap után a legszebb élmény élvezni a tökéletes masszázst. Ezt biztosítja Önnek az AcuTouch 6.0. Foglaljon helyet.

Fő programok: 3D masszázs, frissítő és nyugtató funkciók, teljes test, váll, derék masszázs.
listaár: 1 190 000 Ft
akciós ár: 899 000 Ft

Sofo - Masszázspárna

Ajánljuk: Deréktáji problémákra, izomfájdalomra. oldja a stresszt, csökkenti a fáradtságot, javítja az anyagcsere folyamatokat, támogatja a zsírlebontást, serkenti a vérkeringést, csillapítja a fájdalmakat.

Fő programok: Körkörös shiatsu masszázs

Teljes hátszélességű alátámasztás

Hát és talpreflexzóna masszázs

listaár: 79 900 Ft
akciós ár: 59 900 Ft
Lapozó
1