Hívja több évtizedes tapasztalattal bíró szakértőnket!

+36 70 636 90 00

Legjobb ár
garancia

Akár 5 ÉV
garancia

Ingyenes
házhozszállítás

Segítünk választani!

Válasszon magának olyan kereskedelmi céget, amelyik a fenti pontokból minél többet garantál! Majdnem, hogy teljesen mindegy, melyik gyártó milyen termékeit forgalmazza. Ugyanis, azt közvetíti a forgalmazott termékről, hogy ez az én termékem és a legmagasabb szinten bízom termékeimben továbbá, maximálisan vállalom érte a garanciát. Ebből adódóan a vásárlással járó esetleges teher és kétség már nem az Ön vállát nyomja!

TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK >>

vissza
Rólunk

masszazsoutlet.hu  - MINŐSÉGI MASSZÁZSFOTELEK VERHETETLEN ÁRON!

 

Termékeink ötvözik a legkorszerűbb technológiát a páratlan japán minőséggel. Mivel mindezt párosítjuk Outlet árakkal, biztos lehet abban, hogy a legjobb helyen van!

 

Egy fárasztó, stresszes munkanap után ki ne vágyna egy kiadós masszázsra amely...

 

  • Felfrissít, ellazít  
  • Oldja a stresszt
  • Kikapcsol 
  • Regenerál

 

Üdvözlöm! Nagy Tamás vagyok, üzletvezető és masszázsfotel specialista.


Közel 10 éve foglalkozom tanácsadással és masszázsfotel értékesítéssel. Ezalatt az idő alatt több ezer elégedett ügyféllel ismertettem meg termékeinket és nagy részük saját otthonában élvezheti a japán masszázsfotelek adta masszázsélményt és jótékony gyógyító hatását.


  • 2003 ban elsőként mutattuk be a magyar nagyközönségnek a legnagyobb múlttal rendelkező japán masszázsfotel gyártó cég az Inada termékeit.
  • 2006 ban pedig elkezdtük az első intelligens masszázsfotel a Sanyo DR 2010-es modell forgalmazását.
  • 2011 től pedig termékpalettánk szerves részét képviselik a Panasonic masszázsfotelek is.

Büszke vagyok arra hogy ügyfeleinknek csakis minőségi termékeket mutathatok be, illetve meglévő vásárlóink is a minőségre szavaznak újra és újra használt masszázsfotel beszámítási programunknak köszönhetően.

Köszönöm, hogy ellátogatott az oldalunkra, kellemes nézelődést és ha felkeltette valami az érdeklődését állok rendelkezésére telefonon vagy akár időpontot is kérhet bemutatótermünkbe ahol személyesen is kipróbálhatja masszázsfoteljeinket.